FAQ + Contact

FAQ + Contact

FAQ

Met vragen over je tickets kun je terecht bij YourTicketProvider via info@yourticketprovider.nl.

Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters ‘REF’), dus zorg dat je deze bij de hand hebt.

De verschillende fases typeren de ticketrondes.

Fase 1 tickets zijn de eerste en daarom ook de goedkoopste. In de rondes die daarna volgen gaat de ticketprijs telkens wat omhoog. Hoe eerder je dus je kaarten koopt, hoe goedkoper je uit bent!

Nee hoor, dat is niet nodig! Dat vinden we zonde van het papier. We kunnen jouw ticket vanaf jouw smartphone scannen. Houd er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket van te voren te downloaden op je telefoon. Print je jouw ticket liever wel uit? Geen probleem!

Je kunt 033Live op vrijdag en zaterdag betreden vanaf 18 jaar. Vergeet je legitimatie niet, er kan naar gevraagd worden.Voor het kidsfestijn op zondag raden wij een minimumleeftijd aan van 3 jaar. Kinderen t/m 1 jaar mogen op zondag gratis mee naar binnen.

Ja, er zijn kluisjes. Deze zijn te huur á 8 euro per stuk (pin only) en bieden plek aan 3 tot 4 zomerjassen.

Op het festivalterrein kun je betalen met de speciale festivalmunten. Deze zijn te koop bij de muntenkassa’s en kun je zowel per pin als contant afrekenen. Hou er rekening mee dat technische apparaten altijd een keer storing kunnen hebben, dus neem voor de zekerheid ook (voldoende) contant geld mee!

Om veiligheid te garanderen kun je helaas niet het festivalterrein verlaten en later weer betreden.

Voor beide avonden geldt dat onze ticketscanners tot 21:00 bij de entree staan. Zorg dus dat je voor deze tijd binnen bent, na 21:00 is toegang tot het evenement helaas niet meer mogelijk.

– Neem geen wapens mee. Alles wat we aantreffen, inclusief spullen die op wapens lijken of zo kunnen worden gebruikt, wordt ingenomen. Mocht dit zelfs genoemd zijn in de Wet Wapens en Munitie, dan moeten we dit bij de politie aangeven.

 

– Laat alle soorten drugs en hallucinerende middelen thuis. Op het event geldt een Zero-Tolerance beleid, dus je mag dit niet gebruiken, verhandelen of bewerken. De politie kan hier in zo’n geval bij worden betrokken.

– Het dragen van clubkleding (voetbal, motor, of andere groeperingen) en/of aanstootgevende kleding is niet toegestaan op ons terrein. Wij kunnen je bij het dragen van dergelijke kleding dan ook niet toelaten tot ons evenement.

– Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen (tenzij hier duidelijke afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie). Wij zorgen voor genoeg en diverse consumpties om de dag door te komen!

 

– Wees lief voor het personeel! Ze doen hun best om het jou vandaag naar de zin te maken en alles veilig te laten verlopen. Beledig hen (en andere bezoekers) daarom niet en volg hun aanwijzingen altijd op.

 

– Laat het ons weten als iets mis gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat de politie, ambulance of brandweer er snel is. Bij calamiteiten zullen wij altijd de politie inschakelen. Is er een noodgeval? Volg dan alle aanwijzingen van het personeel op.

 

– Ben je bij geweld, ongeregeldheden of bedreiging betrokken geweest of gebeurt dit op het festival zelf? Dan kunnen we je helaas niet binnen laten. Mocht dit de reden zijn dat je het festival moet verlaten, dan zal dit aan de politie worden doorgegeven.

 

– Het festival wordt bezocht op eigen verantwoordelijkheid. Hiermee ga je bij het kopen van een ticket automatisch akkoord. Mocht je letsel of (im)materiële schade oplopen, dan kan de organisatie van 033Live daarom niet aansprakelijk worden gesteld.

Voor alle evenementen van 033Live bedraagt de minimum leeftijd 18 jaar. Bij de ingang kan bij twijfel om legitimatie gevraagd worden, zorg dus dat je deze altijd bij je hebt!

Ja, er zijn kluisjes. Deze zijn te huur á 8 euro per stuk (pin only) en bieden plek aan ongeveer 3 jassen

Bij de editie van 25 november bieden wij zowel een pin als contante betaalmogelijkheid aan.

Om veiligheid te garanderen kun je helaas niet het evenement verlaten en later weer terugkomen. Naar buiten gaan betekent dus geen nieuwe toegang meer, hierover wordt ook niet gediscussieerd.

Onze ticketscanners staan tot 21:00 uur bij de entree. Zorg dus dat je voor deze tijd binnen bent, na 21:00 is toegang tot het evenement helaas niet meer mogelijk!

Contact

Staat uw vraag niet in de FAQ? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier